Goud en brons voor turners JTV Leek tijdens kwartfinale in Hoofddorp

Goud en brons voor turners JTV Leek tijdens kwartfinale in Hoofddorp

HOOFDDORP/LEEK – Zaterdag 16 maart stonden Dani Land, Joost Wobbes en Sil Land in de 1/4 finale in Hoofddorp (3e divisie instap 17).

Met een puntentotaal van 110.400 mocht Sil het podium beklimmen op de hoogste trede. Sil turnde een sterke wedstrijd en nam een prachtige gouden medaille mee naar huis. Zijn broer Dani turnde ook al zo’n mooie wedstrijd en mocht het brons in ontvangst nemen met een puntentotaal van 109.650.

Joost Wobbes heeft ook goed zijn best gedaan en turnde naar een 8e plaats, met een nette oefening op ringen waar hij derde op werd. De eerste zes turners gaan door naar de 1/2 finale, helaas valt Joost hier net buiten.
Ze mogen trots zijn op deze wedstrijd met een sterk deelnemersveld van 24 turners.

Zondag 17 maart turnden Rick Fitzgerald en Jaydee Adjodhia hun ¼ finale in Hoofddorp (3e divisie junior I). Ze turnden allebei een stabiele wedstrijd met hier en daar nog wat verbeterpunten. Rick en Jaydee zijn door naar de ½ finale, Rick werd 10e en Jaydee 11e. Mooi resultaat!


Het bericht Goud en brons voor turners JTV Leek tijdens kwartfinale in Hoofddorp verscheen eerst op InfoLeek.