Tolbert klaar voor opvolger Jaren 80 Feest

Tolbert klaar voor opvolger Jaren 80 Feest

TOLBERT – Tolbert is klaar voor een gloednieuw “Stappers van Toen” evenement, de gedroomde opvolger van het Jaren 80 Feest. Komende zaterdag 23 maart gaat de Postwagen nog eens 10 jaar verder terug in de tijd tijdens Classics LIVE!

Live band en origineel vinyl
Stop twaalf authentieke topmuzikanten in een blender en je krijgt de live band SoulBlender. Zij spelen een aantrekkelijke mix van discostijlen, “waarbij het plezier en de passie ervan afdruipt”. Die passie is er ook bij DJ SoWieSo, die alleen met originele singeltjes draait.

Entertainment vol energie 
De kracht van beide acts schuilt in de oprechtheid. Ze leven voor de muziek, elk op hun eigen manier. SoulBlender brengt entertainment vol energie, direct vanaf het begin. Hun enthousiasme is aanstekelijk, de onderlinge chemie is perfect voelbaar. DJ SoWieSo blijft puur bij vinyl, zijn grote kracht en liefde. Die liefde voor de muziek komt op 23 maart duidelijk naar voren.

Gedroomde opvolger
Classics LIVE is in de ogen van de organisatie de gedroomde opvolger van het Jaren 80 Feest. Tolbert gaat in tegengestelde richting met dit unieke 70’s discofeest. Een absolute aanrader voor alle veertig-, vijfig- en zestigplussers. Zet je schrap voor live spektakel, want de klasse van SoulBlender en de Vinyl Show is om van te genieten. De remmen gaan los.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Postwagen, alle Primera winkels en online op www.classicslive.nl.

Het bericht Tolbert klaar voor opvolger Jaren 80 Feest verscheen eerst op InfoLeek.