Drie teams Adonis Sportacrobatiek Leek districtskampioen

Drie teams Adonis Sportacrobatiek Leek districtskampioen

GRAMSBERGEN – In Gramsbergen werd dit afgelopen weekend de districtsfinale CDE-lijn acrogym gehouden. Adonis Sportacrobatiek Leek was met maar liefst 11 teams vertegenwoordigd.

Op zich al een hele prestatie omdat alleen de beste teams van Groningen, Friesland en Drenthe het hier tegen elkaar op mogen nemen. En de concurrentie was dan ook groot, het was vaak zo spannend dat het in de scores vaak maar tienden scheelde. Adonis Sportacrobatiek Leek is trots dat zij dit weekend maar liefst in verschillende categorie├źn 3 districtskampioenen heeft mogen leveren!

Dit zijn het D-junioren trio Marit Huizenga, Mare Hogenhuis en Anne Bente Bakker, het E-jeugd mixpaar Kaj Gerbrandy en Robbin Vogel en het C-junioren duo Hanna Bol en Noortje Bijlsma.

En er waren zelfs nog meer podiumplaatsen: E-junioren trio Jinte Kroese, Nadra Elbadawy en Leana Perri en het E-senioren duo Leonie Hoeksema en Cynthia Zwama behaalden allebei een prachtige bronzen medaille!!!

Alle 11 teams hebben laten zien dat ze de afgelopen periode keihard hebben getraind waardoor ze dan ook straalden op de vloer met hun wedstrijdoefening. Een aantal teams is zelfs doorgestroomd naar de halve finale welke in mei in Oss gehouden zal worden.
Het bericht Drie teams Adonis Sportacrobatiek Leek districtskampioen verscheen eerst op InfoLeek.