Presentatie ‘Lezen met e-books’ in Leek

Presentatie ‘Lezen met e-books’ in Leek

LEEK – Vrijdagochtend 5 april geven Jaap van der Meer en Thea Siegers van Bibliotheken Westerkwartier bij SeniorWeb Leek & Marum een presentatie over e-books.

Het aantal geleende e-books via de Groningse Bibliotheken is afgelopen jaar gestegen. In 2018 leenden de klanten gemiddeld 14.245 boeken per maand, een stijging van 8,7 % ten opzichte van het jaar daarvoor. Doordat de Groningse Bibliotheken deel uitmaken van het landelijke bibliothekennetwerk kun je als lid van de bibliotheek altijd genieten van een ruim aanbod aan e-books.

Tijdens de presentatie gaan Jaap en Thea in op vragen als: Wat is een e-book? Hoe kom je eraan?  Welke apparatuur heb je nodig? Na de pauze is er ruim gelegenheid om in te gaan op vragen en op problemen die men tegenkomt bij het aanmaken en gebruik van een account om toegang te krijgen tot de e-books en het downloaden daarvan. Voor het oplossen van specifieke problemen is het handig om eigen apparatuur zoals laptop, tablet of e-reader mee te nemen.

Belangstellenden zijn van harte welkom van 9.30-11.30 uur in dienstencentrum De Schutse, Oldenoert 32 in Leek.

Het bericht Presentatie ‘Lezen met e-books’ in Leek verscheen eerst op InfoLeek.