Seizoenstart bij de Italiaanse IJssalon opde Dam in het centrum van Leek

Seizoenstart bij de Italiaanse IJssalon opde Dam in het centrum van Leek

LEEK – Tijdens het fashion weekend dat plaatsvindt op zaterdag 30 maart en zondag 31 maart dan is ook de seizoenstart van de ambachtelijke Italiaanse ijssalon van Grandcafé Restaurant Opde Dam.

Op deze zaterdag en zondag krijgt u tussen 13.00 en 16.00 uur het 2e bolletje ijs GRATIS.

De ijssalon betrekt het dagelijks vers ambachtelijk gemaakte ijs van de gerenommeerde Friese ijsmakerij De Jong’s IJs in Gorredijk. De ijssalon heeft vele smaken schepijs opgenomen in het assortiment. Vanille, aardbei, mango, citroen, chocolade, banaan en nog veel meer. Naast de standaard smaken zijn er ook nieuwe smaken gekomen. Zoals kibana, een origineel duo-ijsje van kiwi gecombineerd met banenijs of Cookie Dough ijs voorzien van lekkere zachte stukjes cookies deeg, Teveel om ze alle te noemen, overtuig uzelf en kom een keer langs.

Grand Café Restaurant ‘opde Dam’ en de ijssalon met ruim terras in hartje centrum van Leek zijn dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. De keuken is dagelijks (behalve op maandag) in principe tot 20.30 uur geopend.

Het grand café restaurant en de ijssalon zijn telefonisch te bereiken via 0594-726007, email info@opdedam.nl, website www.opdedam.nl en zijn gevestigd  op het adres De Dam 1, 9351 AL Leek.

Het bericht Seizoenstart bij de Italiaanse IJssalon opde Dam in het centrum van Leek verscheen eerst op InfoLeek.