Zonnige en drukke seizoensopening bij Familiepark Nienoord (Video)

Zonnige en drukke seizoensopening bij Familiepark Nienoord (Video)

LEEK – Zaterdagmorgen om tien uur gingen de deuren van Familiepark Nienoord open waarbij het nieuwe seizoen van start ging en al snel vele honderden kinderen, ouders en opa’s en oma’s binnen kwamen.

De openingshandeling werd gedaan door Buurman & Buurman die tijdens deze eerste dag als speciale gast aanwezig zijn. Om 11.00 uur en 13.00 uur waren er shows te zien van Buurman & Buurman, waarna er aansluitend een Meet&Greet was, om een handje te geven, te high fiven of samen op de foto te gaan. Het Familiepark is vandaag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en de entree is € 3,50.

Een spetterend nieuw seizoen
Verheug je op een seizoen met nog meer evenementen, iedere dag animatie, nieuwe en vernieuwde kinderfeestjes, leuke kortingsacties en heel veel speelplezier! Vanaf dit seizoen zijn de paardenbaan en tractorbaan inclusief bij een bezoek aan het park en je beleeft dit seizoen nog meer speelplezier, want Familiepark Nienoord is geopend tot en met 1 december!

Nieuwigheden
Achter de schermen van het Familiepark is hard gewerkt voor het nieuwe seizoen. Zo heeft de populaire paardenbaan onlangs een nieuwe locatie gekregen in de kinderboerderij, het restaurant de Albertushoeve is vernieuwd, er is een nieuwe attractie in de Ooievaarsstee en Nienoord Spoor wordt momenteel uitgebreid.

De verwachting is dat deze uitbreiding van het spoor in 2020 klaar zal zijn. De trein zal dan gaan rijden vanaf het Infocentrum. Komend seizoen kun je natuurlijk het bekende treinritje maken met de stoomtrein van Nienoord Spoor door de bossen van het landgoed.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl


 

Het bericht Zonnige en drukke seizoensopening bij Familiepark Nienoord (Video) verscheen eerst op InfoLeek.