Inlooptrainingen Stichting Autisport Leek

Inlooptrainingen Stichting Autisport Leek

LEEK – Wordt je kind boos van verliezen? Heeft het soms geen overzicht over het spel? Moeite met samenwerken? Begrijpt het niet altijd wat nou de bedoeling is? Ligt het tempo te hoog, of is het te spannend? Allemaal belemmeringen, die het voetballen bij een ‘gewone’ club moeilijk, zo niet onmogelijk kunnen maken.

Maar wat nu als je kind voetballen wel heel leuk vindt en graag mee wil doen? Want ook deze kinderen willen graag ergens bij horen en in groepsverband sporten. Dan biedt Stichting Autisport uitkomst!

Stichting Autisport Leek is bedoeld voor kinderen/jongeren die om verschillende redenen dreigen uit te vallen bij een regulier voetbalteam, en (tijdelijk) meetrainen, bedoeld als steuntje in de rug, en kinderen/jongeren, voor wie het, vanwege bijvoorbeeld ASS, AD(H)D en DCD (niet in combinatie met een verstandelijke beperking), onmogelijk is mee te doen met een regulier voetbalteam. 

Bij Stichting Autisport Leek kunnen kinderen in kleine groepen, lekker sporten en zich verder ontwikkelen. De trainingen zijn voornamelijk gericht op voetbal, het beter leren bewegen en samenwerken van het kind. Dit gebeurt met extra hulp en uitleg en onder leiding van een ervaren voetbaltrainer/begeleider.

Deze voetbaltrainer heeft ervaring met deze doelgroep en bij FC Groningen. Zijn goede vriend Groby is door hem uitgenodigd bij de inlooptraining op vrijdag 12 april.

Dus, is uw kind een voetballiefhebber, en wil het graag weten of voetballen bij Stichting Autisport Leek iets voor hem/haar zou kunnen zijn? Kom dan vrijdagmiddag 5 en/of vrijdagmiddag 12 april a.s van 17.00-18.00 uur (7-12 jaar) of van  18.00-19.00 uur (12-18 jaar) naar de velden van voetbalclub VEV’67, de Knip 2 in Leek.

Aanmelding is gewenst in verband met de begeleiding. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Stichting Autisport Leek via Tineke Slagter 06-49122664 of Bert Katerborg 06-15371129, autisportleek@gmail.com of www.autisportleek.nl

Het bericht Inlooptrainingen Stichting Autisport Leek verscheen eerst op InfoLeek.