Altijd al eens willen basketballen? Probeer het dan tijdens de voorjaarsactie van Flying Red

Altijd al eens willen basketballen? Probeer het dan tijdens de voorjaarsactie van Flying Red

LEEK – De basketbal vereniging Flying Red heeft het voorjaar in het hoofd. Het voorjaar is het startmoment van een nieuw begin. Wellicht is het voorjaar het moment om eens uit te proberen of basketbal iets voor jou is.

Ze hebben de volgende aanbieding: Je mag 3 keer gratis meetrainen om te ervaren of je het een leuk spelletje vindt. Als je daarna beslist lid te worden betaal je de rest van het seizoen geen contributie. De trainingen voor de jeugd zijn op donderdagmiddag van 16.45-18.00 uur in het Sportcentrum aan de Schelp in Leek. Er is plaats in de groepen U-16, U-14, U-12 en U-10.

Heb je in het verleden al eens op Heren 2e divisie niveau gespeeld dan kun je op de donderdag avond om 20.00 uur terecht in sporthal de Hullen in Roden. Dat geldt ook voor het recreanten basketbal.

Voor rolstoelbasketbal is er een training op de donderdagavond vanaf 19.30 uur in sporthal de Hullen in Roden.

Wil je van dit aanbod gebruik maken meld je dan even via info@flyingred.nl. Ook voor meer informatie kun je daar terecht.

Het bericht Altijd al eens willen basketballen? Probeer het dan tijdens de voorjaarsactie van Flying Red verscheen eerst op InfoLeek.