Meisje op fiets aangereden op kruising Auwemalaan/Kalkoven

Meisje op fiets aangereden op kruising Auwemalaan/Kalkoven

LEEK – Op de kruising Auwemalaan met het Kalkoven in Leek is vrijdag rond half 6 een meisje op haar fiets aangereden door een automobilist.

Door vermoedelijk een voorrangsfout van de fietsster kon de automobilist het meisje niet meer ontwijken waarna een behoorlijke botsing volgde. Door de klap vloog het meisje van haar fiets en belandde op de weg. De fiets van het meisje belandde in het naastgelegen water. Omstanders zijn direct te hulp geschoten en hebben 112 gebeld waarna een ambulance en twee politie eenheden met spoed ter plaatse kwamen.

Het personeel van de ambulance heeft het meisje ter plaatse onderzocht en vervolgens voor nader onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de gegevens van de betrokkenen opgenomen en enkele foto’s gemaakt van de situatie. Het verkeer werd tijdens het ongeval door agenten over de naastliggende rijstrook begeleid.Het bericht Meisje op fiets aangereden op kruising Auwemalaan/Kalkoven verscheen eerst op InfoLeek.