Auto uitgebrand op parkeerplaats Sportcentrum Leek

Auto uitgebrand op parkeerplaats Sportcentrum Leek

LEEK – Vrijdagavond om 10 voor 10 kreeg de brandweer van Leek een melding van een auto brand bij het Sportcentrum aan De Schelp in Leek.

Door vermoedelijk kortsluiting is er brand ontstaan. De auto begon spontaan te rijden en heeft uiteindelijk een andere geparkeerde net niet geraakt. Wel is heeft deze andere auto mogelijk brandschade opgelopen. De brandweer van Leek heeft met het one-seven systeem de brand snel geblust aan de buiten- en binnenzijde van de Volvo. Deze Volvo was volgens omstanders net 2 weken geleden APK-goedgekeurd. De auto kan als verloren worden beschouwd. Tijdens het ontstaan van de brand was er niemand aanwezig in de auto.

Foto’s: Jelte Haumersen/InfoLeek.nl


 

Het bericht Auto uitgebrand op parkeerplaats Sportcentrum Leek verscheen eerst op InfoLeek.