4e Landgoed Nienoord Fair

4e Landgoed Nienoord Fair

LEEK – Voor de vierde maal wordt op zaterdag en zondag 16 juni 2019 de Landgoed Nienoord Fair georganiseerd. Deze gevarieerde en gezellige Fair wordt gehouden op het statige Landgoed Nienoord.

De organisatie is in handen van Grand Café Nienoord, de meest stijlvolle, adellijke en monumentale Groninger borg.

En de toegang en parkeren is gratis. Diversiteit is troef op de Landgoed Nienoord Fair. Het gehele weekend is de fair omlijst met een gevarieerd  entertainment en muziekprogramma. En op zondag weer het spektakel “Sunday in the park” een muziek festijn met goede muziek, foodtrucks en gezellige terrassen.

Diversiteit is troef op de Landgoed Nienoord Fair. Voor geïnteresseerde bedrijven zijn nog mogelijkheden voor deelname. Denk vooral aan producten als wijnen, brillen, kleding, schilderijen, sieraden, brocante spullen voor in en om het huis, heerlijke delicatessen uit eigen streek en of provincie en zo meer.

Voor alle informatie betreffende de Landgoed Nienoord Fair bezoek onze website www.landgoednienoordfair.nl of telefonisch 06-10568935.


Het bericht 4e Landgoed Nienoord Fair verscheen eerst op InfoLeek.