Drie medailles voor jongens JTV Leek tijdens finale in Lemmer

Drie medailles voor jongens JTV Leek tijdens finale in Lemmer

LEMMER/LEEK – Zaterdag 6 april jl. vond de finale plaats van het District Noord en Noord-Oost in Lemmer.
Van JTV Leek stonden 9 turners in deze finale. Drie turners gingen met een medaille naar huis. Stijn de Haan (Junior 1 9) werd derde en pakte brons.

Jarno de Jonge (Jeugd 10) kreeg de zilveren medaille omgehangen met de hoogste score op voltige. Roan van der Kaap (Jeugd 11) werd knap tweede en nam het zilver in ontvangst met ook de hoogste score op voltige. Deze jongens turnden de Noord-Oost finale. In deze finale turnden ook Kees Sikkema, Julius Benus, Tijmen Dijkstra (allen pupil 16). Kees werd 6e, Julius 7e en Tijmen 15e een mooi resultaat voor deze jongens. Dennis Bijsterveld (Junior 2 8) werd 7e met een mooie oefening op brug.

Voor het District-Noord turnden Bram Dijkstra (instap 19) en Sylvan Ruiter (instap 18) hun finale. Bram werd 9e met de hoogste score op vloer. Sylvan turnde een stabiele wedstrijd en werd 16e. Mooie resultaten voor JTV Leek!Het bericht Drie medailles voor jongens JTV Leek tijdens finale in Lemmer verscheen eerst op InfoLeek.