Flinke Pink Festival voorverkoop online gestart!

Flinke Pink Festival voorverkoop online gestart!

LEEK – Het Pinksterweekend komt er weer aan en dat betekent in Leek weer Flinke Pink Festival. Vier dagen lang feesten op de meest originele festivallocatie in Leek met elke dag een ander thema.

De opening is op vrijdag 7 juni met o.a. de deejay’s J-Nasty en Mark N. Het thema is die avond “90’s till Now”! Ook dit jaar betaal je slechts 1 x entree en je hebt vervolgens alle 3 avonden onbeperkt toegang tot het evenement.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. De “Early Bird” weekendtickets zijn tot uiterlijk 1 mei extra voordelig verkrijgbaar (slechts 7 euro) op www.flinkepink.nl. Op maandagmiddag, tijdens de Pinkstermarkt, is het festival gratis toegankelijk.

Het bericht Flinke Pink Festival voorverkoop online gestart! verscheen eerst op InfoLeek.