Pizzaketen Domino’s breidt bezorgservice uit naar Leek en Nietap

Pizzaketen Domino’s breidt bezorgservice uit naar Leek en Nietap

LEEK/NIETAP – De vestiging van pizzaketen Domino’s in Roden breidt haar bezorgservice uit naar zowel Leek als Nietap.

De vestiging aan de Raadhuisstraat 22 te Roden opende 14 januari dit jaar haar deuren en is nu elke dag open van 12.00 uur tot 22.00 uur. Je pizza of andere gerechten laten bezorgen kan dus nu ook in Leek of Nietap. Bezorgen kan via Domino’s.nl of via Thuisbezorgd.nl.

Amerikaans
Domino’s Pizza is een Amerikaanse restaurantketen die gespecialiseerd is in pizza’s. Het bedrijf werd opgericht in 1960 met één restaurant. In 1978 werd de tweehonderdste vestiging geopend.

Groeien
Domino’s wil groeien naar tien vestigingen in de stad Groningen. Domino’s verwacht eind mei of begin juni de achtste vestiging te openen aan het Kajuit 264 in Lewenborg.

UPDATE: Aldus een oplettende lezer schijnt het niet mogelijk te zijn een bestelling te plaatsen vanuit woonwijk Oostindie met de daar geldende postcode.

Reactie Domino’s
Leek Oostindie zit momenteel nog niet in het bezorggebied, wij onderzoeken of dit binnenkort wel mogelijk is. Het indusstrieterrein van Leek bij de A7 zit momenteel ook nog niet in het bezorggebied. Wanneer wij ons bezorggebied aanpassen laten wij dit meteen weten via onze socialmedia.

Het bericht Pizzaketen Domino’s breidt bezorgservice uit naar Leek en Nietap verscheen eerst op InfoLeek.