EIndel00s ‘paaseieren’ zoeken voor volwassenen in Leek

EIndel00s ‘paaseieren’ zoeken voor volwassenen in Leek

LEEK – Wie zegt dat paaseieren zoeken alleen voor kinderen is? Jaarlijks kunnen de kinderen eitjes zoeken op Landgoed Nienoord, maar stiekem vinden volwassenen dit ook wel erg leuk.

Dit jaar hebben Handelsvereniging Leek-Nietap en Landgoed Nienoord de handen ineengeslagen om dit uit te breiden met eitjes zoeken voor volwassenen. Op zondag 21 april en maandag kunnen volwassenen EIndelOOs zoeken naar eitjes.

Op de foto Harold de Vries van Landgoed Nienoord die de bonnetjes van de winkeliers in ontvangst neemt die in de eitjes worden gestopt. Dus niet zomaar eitjes, maar eitjes met een cadeau, waardebon of iets anders leuks.

Het bericht EIndel00s ‘paaseieren’ zoeken voor volwassenen in Leek verscheen eerst op InfoLeek.