Op kraamvisite bij de lammetjes bij Landgoed Nienoord

Op kraamvisite bij de lammetjes bij Landgoed Nienoord

LEEK – In de meivakantie worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd in het Familiepark en Zwemkasteel Nienoord. Op woensdag 1 mei vieren we Lammetjesdag in het Familiepark!

Ga op kraamvisite bij de pasgeboren lammetjes, kom beschuit met muisjes eten en bedenk de naam voor jouw lievelingslammetje Ook worden er leuke dierenverhalen vertelt door een echte boerin. Natuurlijk is Nieno er ook en kun je samen met hem dansen op de leukste hits.

Het Familiepark is tijdens de meivakantie geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. In het Zwemkasteel kun je op 30 april, 1 en 2 mei komen klimmen en klauteren. Van 13.00 uur tot 16.30 uur ligt de Hawaii stormbaan in het water. Hoe snel kom jij aan de overkant?

Het bericht Op kraamvisite bij de lammetjes bij Landgoed Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.