Eerste Homerun op Knights veld

Eerste Homerun op Knights veld

LEEK – Vier jaar en tien dagen nadat het nieuwe honkbalveld van BSC Knights op Sportpark Rodenburg in gebruik is genomen is dan eindelijk de eerste Homerun geslagen.

De afgelopen jaren waren een aantal spelers er al dicht bij, maar in de wedstrijd tussen Knights 1 en Caribe 3 sloeg Lorenzo Oldersma de eerste officiële Homerun. Met twee honken bezet joeg Lorenzo de bal over het hek in het linksveld. De Homerun droeg bij aan een prima 21-4 overwinning.

Jan Kloosterman sloeg drie uit drie met een tweehonkslag en een driehonkslag. De overige honkslagen kwamen van Jordi Oosterbeek, Jesper Martens, Martijn van der Donk, Floris Meijer, Rutger Meijer en Jeroen Smid.

Werpers waren Jordi Oosterbeek en Floris Meijer.

Foto: Idse van der Donk

 

Het bericht Eerste Homerun op Knights veld verscheen eerst op InfoLeek.