Grand Café Borg Nienoord organiseert een uitgebreide Moederdagbrunch

Grand Café Borg Nienoord organiseert een uitgebreide Moederdagbrunch

LEEK – Verras Moeder met een overheerlijke brunch in Grand Café Nienoord. Een perfecte aanleiding om Moeder eens extra in het verdiende zonnetje te zetten is Moederdag, dit jaar op zondag 12 mei 2019.

Een prachtige gelegenheid, niet alleen voor ‘haar’, maar voor het hele gezin om samen eens heerlijk te genieten.

De verschillende brunches die Grand Café Borg Nienoord organiseert, zijn inmiddels wijd en zijd bekend en slaan enorm aan. Telkenmale weer is de belangstelling dermate groot, dat men  vele belangstellenden moet teleurstellen. Het advies is dan ook om tijdig te reserveren. Dik kan op telefoonnummer 0594-726005. Vol is ook echt vol!

De Moederdagbrunch in de bijzonder sfeervolle Borg Nienoord en fraaie omgeving, is op zich al een mooie belevenis. Voeg daaraan toe de heerlijke gerechten en drankjes en de uitkomst kan niet anders zijn dan: genieten puur!

Naar keuze kan men genieten van onder meer kervelsoep met mascarpone, diverse luxe broodjes, luxe visplateau, rode bieten couscous met geitenkaas, roerei met bacon, petit fours en diverse andere lekkernijen. De Moederdagbrunch kan genoten worden vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur. Deelnemen kan voor € 22,00 per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 11,00. Reserveren kan vanaf heden, maar pas op, vol is vol!

Voor meer informatie en of het maken van reservering(en) kunt u bellen naar Grand Café Borg Nienoord, telefoon 0594-726005.

Het bericht Grand Café Borg Nienoord organiseert een uitgebreide Moederdagbrunch verscheen eerst op InfoLeek.