Openluchtspel de Wijze Kater op Podium Nienoord

Openluchtspel de Wijze Kater op Podium Nienoord

LEEK – Van 26 t/m 29 juni wordt het openluchtspel de Wijze Kater van Herman Heijermans opgevoerd door Speelgroep Leek.

Podium Nienoord
Na vorig jaar op een andere locatie gespeeld te hebben, verdreven van Podium Nienoord door ooievaars, is Speelgroep Leek weer terug op het oude nest. En wat voelt het weer vertrouwd met z’n allen: de avondrepetities als de schemering valt, het passen van de nieuwe kostuums en de repetities op zaterdagmorgen, af en toe onderbroken door het elkaar insmeren met minimaal factor 20. En dat alles met als doel u een leuke avond te bezorgen op deze mooie locatie.

De Wijze Kater
Het openluchtspel ‘de Wijze Kater’ van Herman Heijermans is een sprookje voor grote mensen over een sprekende kat die doorstoot naar de top. Ze valt al snel van haar voetstuk, maar ondertussen bevrijdt ze de vorstin van een rattenplaag en maakt ze haar baas heel gelukkig. Aan deze voorstelling wordt meegewerkt door kinderen van de Jeugdtheaterschool uit Roden.

Kom ook
Kaarten voor de voorstelling zijn vanaf heden te verkrijgen via de website www.speelgroepleek.nl en bij Primera aan de Bosweg in Leek. LET OP: tot 1 juni kunt u alleen via de website gebruik maken van een speciale vroegboekkorting.

Het bericht Openluchtspel de Wijze Kater op Podium Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.