Successen voor drie deelnemende masterzwemmers Aqualero tijdens kampioenschappen

Successen voor drie deelnemende masterzwemmers Aqualero tijdens kampioenschappen

AMERSFOORT/LEEK – Tijdens de Nederlandse Masterskampioenschappen in het gloednieuwe 50 meter zwembad Amerana in Amersfoort van 2 t/m 5 mei 2019 behaalden de drie deelnemende masterzwemmers van  Aqualero prachtige successen.

Marcel Jonkman behaalde een zilveren plak op de 50 meter schoolslag (cat. 50+). Annette Korving behaalde brons op de 200 meter schoolslag, ze werd 5e op de 100 meter schoolslag en 8e op de 50 meter rugcrawl (cat. 50+). Iris Spijkstra werd 8e op de 1500 meter vrije slag en 17e op de 400 meter vrije slag (cat. 20+). De masters kijken zeer tevreden terug op dit sportieve evenement.

Heeft u ook interesse in wedstrijd- of recreatief zwemmen in clubverband? Kom dan eens naar een training van de masters. Kijk op www.aqualero.com.

Het bericht Successen voor drie deelnemende masterzwemmers Aqualero tijdens kampioenschappen verscheen eerst op InfoLeek.