Landschap workshop met IVN Leek Nietap

Landschap workshop met IVN Leek Nietap

LEEK – IVN Leek Nietap organiseert op zaterdag 1 juni 2019 een workshop om op een andere manier naar het landschap te kijken.

Om 14.00 uur start deze middag in het Dorpshuis van Lettelbert en het duurt tot ongeveer 16.00 uur. Voor deze workshop zijn slechts 10 plekken beschikbaar, dus aanmelden via activiteiten.ivn@gmail.com is nodig. Deelname aan deze workshop kost € 10,00. Wij zorgen dat er voldoende materiaal aanwezig is. Wilt u graag uw eigen materiaal gebruiken dan kan dat ook.

Na een korte introductie gaan we onder begeleiding van Wine Fransen aan het werk. Bij mooi weer kunnen we buiten een plekje vinden, bij slechter weer zitten we binnen. Met behulp van houtskool, pastelkrijt of aquarelverf gaat iedereen aan de slag om het landschap vast te leggen. Voordat iedereen weer naar huis gaat gaan we nog even met elkaar de gemaakte tekeningen/schilderijen bekijken zodat we de verschillende manieren van kijken hebben gezien. Hierna gaat ieder met zijn/haar eigen werk naar huis.

Wil jij ook eens anders naar de natuur kijken, meld je dan aan voor deze excursie via activiteiten.ivn@gmail.com. Er zijn maar 10 plekken beschikbaar en vol is vol. Wees er dus snel bij!

Het bericht Landschap workshop met IVN Leek Nietap verscheen eerst op InfoLeek.