Nieuwe asfaltlaag voor drukste weg van Leek (Fotoserie)

Nieuwe asfaltlaag voor drukste weg van Leek (Fotoserie)

LEEK – Je hebt het vast al gemerkt, de drukste en misschien wel belangrijkste weg van en naar de A7 bij Leek is het hele weekend gestremd.

Van vrijdag 10 mei 19.00 uur tot en met maandag 13 mei 06.00 uur is de Provincialeweg N372 vanaf de zuidelijke rotonde onder de A7 tot en met de rotonde Tolberterstraat/Oldebertweg niet toegankelijk. De rotondes en de weg worden voorzien van een nieuwe laag asfalt.

Daarnaast worden de verschillende bushaltes aangepakt vanuit het project HOV Leek. Met dit project voeren de gemeente Westerkwartier en de provincie Groningen diverse aanpassingen uit die voor een betere busverbinding en een grotere verkeersveiligheid zorgen. Voor meer informatie over de werkzaamheden klik hier.

Foto’s: InfoLeek & De Vries Media

Het bericht Nieuwe asfaltlaag voor drukste weg van Leek (Fotoserie) verscheen eerst op InfoLeek.