Blije gezichten tijdens Truckrun voor mensen met verstandelijke beperking (Video)

Blije gezichten tijdens Truckrun voor mensen met verstandelijke beperking (Video)

REGIO – De jaarlijkse Truckrun van Nienoord Truckers in samenwerking met het vrijetijdsbureau van de Zijlen en wegrestaurant in de Klaver zorgde ook dit jaar voor vele blije gezichten van de verstandelijk beperkte mensen die met de tocht mee mochten rijden.

Dit jaar reden er meer dan 200 vrachtwagens mee tijdens dit evenement. De tocht door het Westerkwartier en Noordenveld was ca. 45 kilometer lang. Langs de route stonden veel mensen de grote colonne te bewonderen. Veel chauffeurs hadden erg hun best gedaan om hun wagen mooi te laten glimmen. Na afloop van de tocht kon iedereen nog een kijkje nemen bij wegrestaurant “In de Klaver” in Niebert.

Daar stonden enkele vrachtwagens mooi opgesteld. Ook was er voor iedereen wat te doen op het terrein. Zo waren er optredens en verschillende demonstraties.

Foto’s: Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

Het bericht Blije gezichten tijdens Truckrun voor mensen met verstandelijke beperking (Video) verscheen eerst op InfoLeek.