Medailles voor JTV Leek bij NK finale in Waalwijk

Medailles voor JTV Leek bij NK finale in Waalwijk

LEEK – Zaterdag 11 mei turnden Stijn de Haan (junior I 9), Jarno de Jonge (jeugd 10) en Julius Benus (pupil 16) hun finale NK (4e divisie) in Waalwijk.

Zondag 12 mei turnde Jostein Smit (1e divisie instap 15) zijn halve finale NK in Waalwijk. Stijn de Haan en Jostein Smit mochten het podium beklimmen en gingen met brons naar huis. Julius Benus pakte knap de vierde plaats en Jarno de Jonge werd mooi 7e.

Voor Jostein was dit de halve finale en hij heeft zich geplaatst voor de finale NK in Alkmaar. Hij turnt daar de meerkampfinale en toestelfinale op rek, vloer, voltige en brug. Dit was weer een mooi turnweekend voor JTV Leek, nu op naar de finale NK (1e, 2e, 3e divisie) in Alkmaar op 25 en 26 mei 2019.Het bericht Medailles voor JTV Leek bij NK finale in Waalwijk verscheen eerst op InfoLeek.