Aanleg fase 2 nieuwbouwwijk Zevenhuizen Oost van start

Aanleg fase 2 nieuwbouwwijk Zevenhuizen Oost van start

ZEVENHUIZEN – In juli 2016 is gestart met de aanleg van de 1e fase van het woningbouwplan Zevenhuizen Oost. De belangstelling voor dit plan is zo groot, dat alle beschikbare bouwkavels en projectmatige woningen in fase 1 inmiddels zijn verkocht. Hoog tijd dus om te starten met de aanleg van fase 2!

Op 27 mei 2019 start het bouwrijp maken van fase 2. De werkzaamheden, die naar verwachting op 26 juli 2019 gereed zijn voert De Wilde Wegenbouw uit Groningen uit. Vervolgens geeft de gemeente de bouwkavels uit.  Fase 2 omvat 26 bouwkavels, waarvan 7 kavels beschikbaar komen via de gemeente en het overige deel projectmatig wordt ontwikkeld en verkocht.

Meer informatie over fase 2 en een actueel overzicht van de beschikbare bouwkavels en projectmatig te bouwen woningen treft u aan op de website www.woneninleek.nl/zevenhuizen

U kunt zich via deze site ook inschrijven als belangstellende voor een bouwkavel. Bellen mag natuurlijk ook. Meer informatie: gemeente Westerkwartier, telefoon 14 0594.

 

Het bericht Aanleg fase 2 nieuwbouwwijk Zevenhuizen Oost van start verscheen eerst op InfoLeek.