Hoogste punt ‘activiteitenarena’ bereikt, Heineken trakteert bouwers op uniek Postwagenbiertje

Hoogste punt ‘activiteitenarena’ bereikt, Heineken trakteert bouwers op uniek Postwagenbiertje

TOLBERT – De bouw van de ‘activiteitenarena’ in Tolbert heeft het hoogste punt bereikt. In amper vier dagen tijd is de dakconstructie van de uitjeshal opgetuigd.

De bouw lag enige tijd stil door de diefstal van een oplegger met stalen spanten. Serieuze vertraging lag op de loer, tot de oplegger werd aangetroffen in Burgum.

Inhaalslag
Na onderzoek door de politie werd het staal vrijgegeven en kon de bouw worden hervat. De afgelopen dagen volgde er een inhaalslag van formaat. Uitjeslocatie en restaurant De Postwagen spreekt van ‘een knap staaltje werk’.

‘H0.0GSTE PUNT’
De bouwers bereikten zelfs al het hoogste punt. Reden genoeg voor een uniek Postwagenbiertje, aldus bierbrouwer Heineken. Op het etiket staat ‘DE POSTWAGEN ARENA’, vermeld, met als bovenschrift ‘HET H0.0GSTE PUNT’.

Nieuwe activiteiten
In ‘De Postwagen Arena’ van 1.630 meter komen bowlingbanen, curlingbanen en Virtual Reality Rooms. Ook komt er ruimte voor Glow in the Dark Midgetgolf, Retro Games en Indoor Bijlwerpen, naast diverse studio’s voor spelshows.Het bericht Hoogste punt ‘activiteitenarena’ bereikt, Heineken trakteert bouwers op uniek Postwagenbiertje verscheen eerst op InfoLeek.