A7 bij Leek enige tijd afgesloten na ongeluk

A7 bij Leek enige tijd afgesloten na ongeluk

LEEK/MARUM – Ongevallen op de A7 hebben vanmorgen tot verkeersoverlast geleid op de A7.

Eerst bij Marum, waarbij een aantal auto’s op elkaar botsten. Hierbij vielen geen gewonden. Een auto kon op eigen kracht verder, de andere auto was dermate beschadigd, dat die moest worden afgevoerd door berger Collewijn.

Bij Leek waren boven aan de afslag Leek auto’s met elkaar in botsing gekomen. Twee ambulance’s en de brandweer waren hier ter plaatse. Rijkswaterstaat en de politie hebben de A7 ter plaatse afgelosten waardoor het verkeer via de vluchtstrook en op en afrit om moest rijden. Dit zorgde voor forse vertraging voor het verkeer van Groningen naar Friesland

Over evt. gewonden is niks bekend. Berger Poort kwam ter plaatse om de beschadigde auto’s af te slepen.

Foto’s: Ingezonden en Romke Notembomer/112Marum.nl

Het bericht A7 bij Leek enige tijd afgesloten na ongeluk verscheen eerst op InfoLeek.