Spannende eerste wedstrijd Impala in 3e divisie

Spannende eerste wedstrijd Impala in 3e divisie

LEEK –  Afgelopen vrijdag ging het nieuwe volleybalseizoen van start. Dames 1 van volleybalvereniging Impala begon aan het avontuur in de 3e divisie na een prachtig kampioenschap afgelopen seizoen. De eerste wedstrijd was tegen vc Grijpskerk, een team dat de afgelopen drie jaar al bewezen heeft in de top van de 3e divisie mee te kunnen draaien. In het Sportcentrum was veel publiek op deze wedstrijd afgekomen, dus alle tribunes werden naar veld 1 versleept.

Voor de wedstrijd begon werden de nieuwe wedstrijdshirts van Impala gepresenteerd. Deze shirts zijn speciaal in Italië voor Impala ontworpen en dus uniek. Het team heeft twee nieuwe shirtsponsors gevonden, te weten Scheerhoorn Bloemen en Capisce Trendy Mode, beiden ook uit Leek.

Om half 9 precies begon de wedstrijd en al gauw was duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd waren. De stand ging steeds zeer gelijk op, en toch verassend wist Impala de eerste set binnen te slepen met 25-22. Het publiek kon genieten van mooi volleybal en beide teams lieten zien wat ze kunnen. Het bleef ontzettend spannend, en de volgende sets werd het 24-26, 25-21 en 20-25, zodat er een vijfde set aan te pas moest komen. Ondertussen werden beide teams toch wat vermoeid, en had Grijpskerk dankzij haar routine net wat meer over. De laatste set ging met 15-8 naar de gasten.

De jonge meiden van Impala mogen trots zijn op deze wedstrijd en ze hebben laten zien terecht in deze klasse uit te mogen komen. Het publiek kijkt uit naar een mooi seizoen met een hoog niveau volleybal in ons eigen Sportcentrum.

Foto: WymLeek

 

Het bericht Spannende eerste wedstrijd Impala in 3e divisie verscheen eerst op InfoLeek.