Bijeenkomst praktische Energiebesparing in het Westerkwartier

Bijeenkomst praktische Energiebesparing in het Westerkwartier

WESTERKWARTIER – De kranten staan bol van het klimaatakkoord. De duurzaamheidambities van overheden en bedrijven om bijvoorbeeld de CO2-uitstoot terug te dringen zijn duidelijk.

Ook veel Westerkwartierders willen aan de slag met de verduurzaming. Voor de planeet, en voor de eigen portemonnee. De kennisrotonde van D66 Westerkwartier organiseert daarom samen met Sterk Westerkwartier, op donderdag 3 oktober, een interactieve avond gericht op praktische energiebesparing.

Programma
Inleidingen van Hielke Westra, wethouder Duurzaamheid over beleid van plannen van de gemeente, avondvoorzitter Jakob Zwinderman van Innovatiehub en Jan Leistra van Wold en Waard over pilots duurzaamheid in het Westerkwartier. Daarna volgen workshops van Marten Wiersma over isolatie Gert van Werven over zonnepanelen en Roelof Robbertsen over warmtepompen.

Op donderdag 3 oktober staat vanaf 19.30 uur  de koffie klaar in het Cultureel Centrum aan de Jellemaweg 3 in Zuidhorn. De bijeenkomst start om 20.00 uur.

 

Het bericht Bijeenkomst praktische Energiebesparing in het Westerkwartier verscheen eerst op InfoLeek.