Groot aantal kinderen geslaagd voor hun zwemdiploma bij Zwemkasteel Nienoord

Groot aantal kinderen geslaagd voor hun zwemdiploma bij Zwemkasteel Nienoord

LEEK – Een groot aantal kinderen is weer geslaagd voor hun zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Ellis, juf Jannie, juf Harma en juf Harmanna gingen er voor de herfstvakantie weer een aantal kinderen met het felbegeerde diploma naar huis.

Kinderen vanaf vier jaar kunnen in het zwemkasteel terecht voor zwemles. Dit is 1 x per week een uur zwemmen. De kosten zijn €48,50 (5 lessen). Een all – in pakket kost € 760,00. Meld uw kind nu aan zodat uw kind na de herfstvakantie kan starten. Voor informatie of opgave kunt u bellen met de receptie van het Zwemkasteel: 0594 – 517500. Of kijk op onze website: www.landgoednienoord.nl.

Geslaagd voor het zwem A
Laiba Aamir, Lorenzo Terpstra, Lois Reitsema, Ira Nora Poiesz, Wessel Dutmer, Lynn Huizinga, Mulham Musa, Sem Maris, Nadifa Tahlil, Demian Meyering, Pieter Demian Klunder, Marten van der Veen, Sofia van Bemmelen, Naomi Poll, Jaron Houwman, Joas Scheffer, Pascal Oussoren, Hidde Hooisma, Remy Senna Johan Gaspersz, Heran Seyoum Adebe, Ciske van Wijk, Adnan Almohamed, Priya Roshana Kanhai, Dex Noah de Haas, Linzy van Dijk, Jaedon Dean Dijksterhuis, Silke Elin Wobbes, Julian Renkema, Daan Henskes, Sepp Wieben de Jong en Julius Christiaan Hemmes. 

Geslaagd voor het zwem B
Aniek Kuiper, Lois Tijnagel. Ziane Zielstra, Sander ten Have, Jurgen Huiting, Nynke Hoiting, Tobias van der Laan, Ivan Koster, Rengin Kahlil, Malijka Aamir, Shaha Almohamed, Eva Roelfsema, Max Broersma, Nynke Ballast, Joyce Vogel, Elin Veenstra, Douwe Nat, Jordy Zijlstra, Sonaly Pater en Mathijs Nienhuis.

Geslaagd voor het zwem C
Ella Jasmijn Kruit, Harm Kruger, William Buursema, Kalani Aalders, Aimee van Velzen, Max Wieger Scheweer, Maaike Janneke Bouwkamp, Najma Tahlil, Jose Kalis, Logeen Bayassah, Jomana Bayassah, Tristen Drenckhahn, Diana Jarbouh, Yente Goossensen, Helaf Maamo en Edme Kok.

Het bericht Groot aantal kinderen geslaagd voor hun zwemdiploma bij Zwemkasteel Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.