Pasar Malam Leek een warm tropisch evenement op 2 en 3 november

Pasar Malam Leek een warm tropisch evenement op 2 en 3 november

LEEK – Zaterdag 2 en zondag 3 november wordt het weer genieten van heerlijk oosters eten, muziek, tradionele dans en een grote markt met standhouders met een keur aan Aziatische artikelen tijdens Pasar Malam bij Sportcentrum Leek.

Pasar Malam staat garant voor twee dagen lang een sfeervolle tropische markt met al datgene wat u op een echte tradionele Pasar Malam (Avondmarkt) mag verwachten. Tientallen kraamhouders met producten uit heel Azië hebben zich aangemeld om deze editie van de Pasar tot een succes te maken. U treft er geen middelmatige en overal verkrijgbare artikelen aan maar juist geselecteerde artikelen en producten die (meestal) door de kraamhouders zelf uit Azië zijn geïmporteerd.

Een mooie sarong bijvoorbeeld is op de Pasar te koop. Maar ook bijzondere lampen, sieraden, meubels, kleding, groente en fruit met exotische namen.  Zoekt u een origineel cadeau voor de feestdagen? Misschien een idee?

Diverse restaurants zijn aanwezig om u te laten genieten van exquise maaltijden met de typisch kruiden en bereidingswijze uit Azië m.n. Indonesië.  U ruikt bij binnenkomst al de heerlijk tropische geuren van de diverse specerijen.  En weet u dat er kramen zijn met tientallen verschillende sambals.

Natuurlijk hoort er bij een Pasar amusement. Op een groot podium treden diverse artiesten en dansgroepen op. Er ontstaat een geweldige sfeer van gezelligheid en voor dat u het weet staat u mee te swingen want voor het podium is er een dansvloer!  Wat te denken op zaterdag van John Russell jr., deze zanger met zijn enorme stem zal zeker de nummers ‘Blue Berry Hill van Fats Domino ‘Bring it on home to me’ van Sam Cooke voor u vertolken. Een echte revival Show van de nummers die u allemaal kent, een optreden waarbij u niet kunt blijven zitten.  De dansgroepen Sekar Ayu en Madaloka Dance Studio en de topformatie de Swinging Sound Machine. Maar ook van de show van Hans Milané een show die u niet mag missen.

Speciale aandacht dit jaar op zondag voor Ester Latama, een internationale artieste die een vrolijkheid uitstraalt welke uitnodigt tot meedoen en meezingen. Zij is er op zondag en geeft dan twee mooie shows. En op zondag de bekende band XANUR die overal in Nederland zorgt voor uitverkochte zalen.

En op zondag de spectaculaire dansgroep Warna Semesta Dance Collaboration. Prachtige dansen, prachtige kleding en wat een prachtige danseressen!

Een pasar bezoek je niet voor een half uurtje. Je gaat er minstens een dagdeel naartoe om te genieten van alles wat er wordt aangeboden. Een ideaal en betaalbaar dagje uit voor het gezin.

De prijzen wordt extra laag gehouden voor slechts € 7,- heeft u een hele dag toegang. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis en 65+ slechts € 6,-. Parkeren is gratis en de accommodatie is rolstoel- en scootmobiel vriendelijk!

Het bericht Pasar Malam Leek een warm tropisch evenement op 2 en 3 november verscheen eerst op InfoLeek.