Forse file na ongeval op de A7 bij Oostwold

Forse file na ongeval op de A7 bij Oostwold

LEEK – Op de A7 van Groningen richting Leek zijn donderdag rond half 5 vlak na Westpoort twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Politie, brandweer en ambulance zijn met spoed ter plaatse gekomen om hulp te verlenen.

De inzittenden zijn gecontroleerd op letsel maar voor zover bekend was vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. Rijkswaterstaat heeft tijdens de afhandeling van het ongeval de linker rijstrook afgesloten met een lange file als gevolg. Rond vijf uur stond er zo’n 4 kilometer file wat voor ruim 30 minuten vertraging zorgde. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept waarna de weg weer is vrijgegeven.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl


 

Het bericht Forse file na ongeval op de A7 bij Oostwold verscheen eerst op InfoLeek.