Groot aantal activiteiten aangevraagd voor viering “75 jaar vrijheid”, aanvraag indienen kan tot 6 december

Groot aantal activiteiten aangevraagd voor viering “75 jaar vrijheid”, aanvraag indienen kan tot 6 december

WESTERKWARTIER – Eind oktober heeft de gemeente een oproep gedaan om plannen in te dienen voor de viering van 75 jaar vrijheid in april-mei 2020.

Aan de ene kant komt de gemeente zo te weten wat er georganiseerd gaat worden in diverse dorpen in de gemeente; aan de andere kant is er een subsidiemogelijkheid voor de activiteiten.

Deze oproep heeft een zeer divers en groot aantal plannen opgeleverd, zodanig dat er mogelijk sprake is van geen volledige toekenning van gevraagde subsidiebedragen. Organisatoren van activiteiten wordt in overweging gegeven, voor zo ver ze dat nog niet gedaan hebben, ook te kijken naar andere subsidiemogelijkheden. Overigens moeten de activiteiten toegankelijk zijn voor alle inwoners van de gemeente Westerkwartier.

Om de subsidiebeschikkingen op tijd (voor het eind van dit jaar) te kunnen afgeven, is er tot uiterlijk 6 december aanstaande gelegenheid om plannen (met begroting) bij de gemeente in te dienen. Deze kunnen gestuurd worden naar klaske.buursma@westerkwartier.nl.

Het bericht Groot aantal activiteiten aangevraagd voor viering “75 jaar vrijheid”, aanvraag indienen kan tot 6 december verscheen eerst op InfoLeek.