Twee dagen Kerst op Nienoord met gevarieerd programma voor jong en oud

Twee dagen Kerst op Nienoord met gevarieerd programma voor jong en oud

LEEK – Geniet twee dagen van Kerst op Nienoord met een gevarieerd programma voor jong en oud. Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen bezoekers terecht bij de gezellige kerstkramen met regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom.

Geniet van diverse lekkernijen en ontmoet de vrolijke kerstfiguren. Maak een nostalgisch ritje met de stoomtrein door de verlichte bossen van Nienoord, neem een kijkje bij de levende kerststal, kom knutselen en koekjes versieren op het knutselplein en beleef plezier op de mini kermis.

Programma zaterdag 14 december, van 15.00 uur tot 20.00 uur
Geniet op zaterdag in het donker van Kerst op Nienoord. Bezoek de sfeervolle markt en luister naar de prachtige liederen van diverse koren onder het genot van glühwein en warme chocolademelk met slagroom. Ontmoet de vrolijke kerstfiguren, en maak mooie foto’s tijdens de Meet&Greet met de kerstman en Olaf.

Programma zondag 15 december, van 11.00 uur tot 17.00 uur
Ook op zondag kunt u de sfeervolle wintermarkt bezoeken met een gevarieerd programma voor jong en oud. Kom kijken naar Olaf en zijn kerstvrienden in het theater, maak een foto in de arrenslede bij de Borg of leer mennen en maak en ritje op een pony. De winkels in Leek zijn deze zondag geopend. Voor bezoekers van Kerst op Nienoord is er dan gratis vervoer met paarden en aanspanningen naar het centrum en/of de parkeerplaats.

Toegang en parkeren gratis
Zaterdag 14 december en zondag 15 december
Landgoed Nienoord
Nienoord 20, Leek
www.kerstopnienoord.nl

Het bericht Twee dagen Kerst op Nienoord met gevarieerd programma voor jong en oud verscheen eerst op InfoLeek.