Wander Balkema stopt als trainer van vv TLC

Wander Balkema stopt als trainer van vv TLC

LEEK – Wander Balkema stopt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer van vv TLC. In goed overleg met de TC en het bestuur heeft Wander aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Wander is dan vier seizoenen actief geweest als hoofdtrainer van vv TLC.

De vier seizoenen van Wander kenmerken zich door diverse hoogtepunten. Via een  kampioenschap in de vijfde klasse en winnaar van de nacompetitie in het vorig seizoen is TLC onder leiding van Wander opgeklommen tot een derde klasser. Een absoluut hoogtepunt was in 2019 waar Wander, met zijn equipe, de 33e editie van het Leekster Voetbalgala won.

Al met al een indrukwekkende staat van dienst waarbij hij TLC goed op de kaart heeft gezet en een trotse club achter zich laat.

TLC wenst Wander veel succes in zijn verdere trainers carrière.

Het bericht Wander Balkema stopt als trainer van vv TLC verscheen eerst op InfoLeek.