Automobilist verliest macht over het stuur en botst tegen boom op de Zevenhuisterweg

Automobilist verliest macht over het stuur en botst tegen boom op de Zevenhuisterweg

NIEUW-RODEN – Op de Zevenhuisterweg bij Nieuw-Roden is op Eerste Kerstdag een auto tot tweemaal toe hard in botsing gekomen met een boom.  

Het brandweerkorps uit Leek kwam samen met de politie en de ambulance met spoed ter plaatse. Het slachtoffer kon zelfstandig uit het voertuig komen en raakte niet gewond. Nadat de brandweer de accu’s had losgekoppeld en het voertuig veilig had gesteld, weer terug naar de kazerne. De ambulance heeft de bestuurder gecontroleerd, maar kon zonder slachtoffer weer richting hun post. 

De auto raakte fors beschadigd bij het ongeval. Voor zover nu bekend zou de bestuurder de macht over het stuur zijn kwijtgeraakt. Een berger zal het voertuig bergen. Het andere verkeer kon op lage snelheid langs het ongeval rijden. 

Foto’s De Vries Media


Het bericht Automobilist verliest macht over het stuur en botst tegen boom op de Zevenhuisterweg verscheen eerst op InfoLeek.