MEGA90’s Tolbert vanavond gaat uitverkopen!

MEGA90’s Tolbert vanavond gaat uitverkopen!

TOLBERT – De 8e editie van MEGA90’s, vanavond 1e Kerstdag in Tolbert, gaat naar alle waarschijnlijkheid volledig uitverkopen! De kaartverkoop bereikte vanmorgen de laatste fase, dat betekent dat er nog slechts 200 tickets beschikbaar zijn.

De organisatoren adviseren dan ook iedereen om niet zonder kaartje vanavond naar de Postwagen te komen omdat de kans op tickets aan de deur klein is. Vandaag overdag kunnen kaarten nog gehaald worden bij het restaurant van de Postwagen en online gekocht worden op www.cazevents.nl.

MEGA90’s in Tolbert startte in 2011, toen nog naast en nu als opvolger van het populaire Jaren 80 Feest. Na 1 jaar onderbreking in 2012 (door de brand) groeide het evenement op 1e Kerstdag in enkele jaren uit naar 1 van druk bezochtste feesten in de regio.

De organisatoren overwegen op dit moment om vanaf 2020, net als in het verleden met het Jaren 80 Feest, 2 x per jaar MEGA90’s in Tolbert te gaan houden.

Het bericht MEGA90’s Tolbert vanavond gaat uitverkopen! verscheen eerst op InfoLeek.