Burgemeester Ard van der Tuuk leest voor op basisschool tijdens Nationale Voorleesdagen

Burgemeester Ard van der Tuuk leest voor op basisschool tijdens Nationale Voorleesdagen

WESTERKWARTIER – Burgemeester Ard van der Tuuk leest woensdag 22 januari voor aan groepen 1 en 2 en 3 en 4 van CBS Jan Kuipers in Grootegast. Daarmee doet hij mee aan de nationale voorleesdagen van 2020.

Voor kinderen is het soms nog heel lastig om zich te verplaatsen in anderen. Voorlezen helpt kinderen om deze vaardigheid te ontwikkelen. Zo kunnen ze leren dat andere mensen ook andere gevoelens, gedachten en ervaringen hebben.

De boeken die de burgemeester gaat voorlezen, zijn afgestemd op het schoolproject over de ruimte. Groep 1 en 2 worden om half 9 voorgelezen uit ‘Kleine muis eet de maan’. Daarna zijn groep 3 en 4 aan de beurt met ‘Daans reis om de wereld’.

Het bericht Burgemeester Ard van der Tuuk leest voor op basisschool tijdens Nationale Voorleesdagen verscheen eerst op InfoLeek.