Workshop “Koolhydraat-arm koken” in Leek door Anja en Fernande van Love2cook

Workshop “Koolhydraat-arm koken” in Leek door Anja en Fernande van Love2cook

LEEK – Op vrijdagavond 7 februari zal er in het kooklokaal van Rsg de Nijeborg in Leek, een informatieve kookworkshop “Koolhydraat-arm koken” worden georganiseerd door Leekster kookschool&cateringbedrijf “Love2cook” en Dietistenpraktijk “Janneke Kramer”.

Een razend populair dieet  om af te vallen, is tegenwoordig het koken en eten met zo min mogelijk koolhydraten (rijst, brood, aardappelen, suiker, etc.).  Maar hoe doe je dat en is het wel gezond? En werkt het ook echt?

Voor die vragen zijn Anja en Fernande van Love2cook op bezoek gegaan bij dietistenpraktijk Janneke Kramer en samen met diëtist Kaj hebben zij een informatieve workshop “Koolhydraatarm koken” samengesteld.

De kookworkshop bestaat uit 2 delen. In deel 1 geeft diëtist Kaj duidelijke informatie over “het afvallen d.mv. een koolhydraat-arm dieet”. Er wordt antwoord op de vraag gegeven hoe het mogelijk is dat je kan afvallen met dit dieet. Welke voedingsmiddelen je niet en welke je nu juist wel moet eten. Er wordt een voorbeeld-week-menu gegeven. Verder geeft Kaj zoveel mogelijk antwoord op eventuele “eet-vragen”.

In deel 2 van de avond gaan Anja en Fernande samen met u aan de “kook” in het kooklokaal van rsg de Nijeborg in Leek. Er liggen in de keukentjes “KHA-recepten” klaar en na afloop van het koken wordt er gezamenlijk geproefd van een kha-buffet in het gezellige restaurant.

U krijgt na afloop een receptenboekje mee naar huis met ook informatie van de diëtist en een week-menu-voorbeeld.

De avond begint om 18:30 uur en eindigt om ongeveer 22:30 uur. De kosten voor deze kookworkshop zijn €45,-. Daarvoor krijgt u koffie&thee met iets lekkers bij ontvangst, informatie van de dietist, 2 drankjes, een lekker kha-diner-buffet en een receptenboekje mee naar huis. Opgave via we@love2cook.it of informatie bij Love2cook/Fernande tel: 06-13932928.

Het bericht Workshop “Koolhydraat-arm koken” in Leek door Anja en Fernande van Love2cook verscheen eerst op InfoLeek.