Scooterrijder gewond na forse botsing op kruising nabij Oostindie

Scooterrijder gewond na forse botsing op kruising nabij Oostindie

ZEVENHUIZEN – Zaterdag aan het einde van de middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Oostindie. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Op de kruising van de Oostindie met de Langewijk bleek een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een scooterrijder. Het ongeval gebeurde nadat de automobilist wilde afslaan. De scooterrijder zag dit te laat en kon niet meer tijdig remmen. Een aanrijding was het gevolg.

Omstanders hebben eerste hulp verleend in afwachting van de hulpdiensten. In de auto zaten twee vrouwen en een man. Zij kwamen allen met de schrik vrij. De scooterrijder is gestabiliseerd door ambulancepersoneel en vervolgens met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen raakten door de klap fors beschadigd. Een berger zal ter plaatse komen om de voertuigen op te halen en de weg weer schoon te krijgen. Door de klap is de ravage op de weg aanzienlijk. De politie (VOA) zal ter plaatse komen om de exacte toedracht te achterhalen.

Foto’s: De Vries Media
 

Het bericht Scooterrijder gewond na forse botsing op kruising nabij Oostindie verscheen eerst op InfoLeek.