“Rodenburg Live” verwacht dit weekend record aantal bezoekers!

“Rodenburg Live” verwacht dit weekend record aantal bezoekers!

LEEK – Komende vrijdag 28 en zaterdag 29 februari staat de Rodenburghal in Leek in het teken van het  half jaarlijkse “Rodenburg Live” weekend. Haleigenaar Sikko Cazemier verwacht een record aantal bezoekers (4000 tot 5000) tijdens de 3 events vrijdagavond, zaterdag overdag en zaterdagavond!

Legends of Rock Festival
Het weekend wordt vrijdagavond gestart met het Legends of Rock Festival! Maar liefst 4 internationale tributebands zullen deze avond het podium bestijgen. De bands spelen de grootste hits en beste albumsongs van Led Zeppelin, Deep Purple, Queen en AC/DC. De deuren gaan vrijdag al om 19 uur open en het eerste optreden begint om 20 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.classicrocknight.nl.

UDO Dance Championchips
Zaterdag overdag zijn er danswedstrijden in de Rodenburghal georganiseerd door de United Dance Organisation (UDO). UDO organiseert in heel de Benelux jaarlijks vele HipHop en Streetdance wedstrijden. Zij bieden dansers van alle leeftijden, met diverse vaardigheden en stijlen de kans om te performen en zich met elkaar te meten. Publiek is welkom. Ook teams van de Leekster dansscholen Malu Dance Company en SDM doen mee aan deze wedstrijddag die al om 10 uur begint!

Meezingfeest Leek
Het Meezingfeest in Leek is inmiddels al een traditie. Op schrikkeldag wordt alweer de 5e editie gehouden. Dit jaar heeft het evenement ook weer een top line-up met bekende artiesten als Jannes, René Karst, Ronnie Ruysdael (ex Sjonnies) en Henk Wijngaard. Ook lokale helden zoals Eltjo van Wijk en Melissa Smilda staan op het podium in de theatraal ingerichte Rodenburg concertzaal. Radio Continu is ook aanwezig en Stefan Leur verzorgt de presentatie. Meer info en tickets is te vinden op www.meezingfeestleek.nl. De deuren openen zaterdagavond om 21 uur.


Het bericht “Rodenburg Live” verwacht dit weekend record aantal bezoekers! verscheen eerst op InfoLeek.