Politie deelt camerabeelden na woninginbraak Marum; wie herkent deze inbrekers (Video)

Politie deelt camerabeelden na woninginbraak Marum; wie herkent deze inbrekers (Video)

MARUM – Zaterdagmiddag 28 december 2019 rond 18.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Wilgenlaan in Marum. Een bewakingscamera maakte opnames van de inbrekers.

Op de beelden van de bewakingscamera was te zien dat twee personen de woning binnen kwamen en naar boven liepen. Op het moment dat ze naar boven liepen ging het alarm af in de woning.  De inbrekers zijn direct weer naar beneden gegaan en hebben de woning verlaten zonder iets mee te nemen.

Eén van de inbrekers kwam duidelijk in beeld. De tweede verdachte was op de achtergrond te zien maar van hem zijn geen herkenbare beelden. Onderzoek wees uit dat de inbrekers binnen waren gekomen door het slot van de voordeur te forceren.

De politie wil graag weten wie deze inbrekers zijn. Hebt u informatie over hen? Weet u b.v. wie dit zijn of waar zij verblijven? Bel dan direct met de politie.

De politie is te bereiken via 0900 8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan met de Stichting Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar via 0800 – 7000.

Het bericht Politie deelt camerabeelden na woninginbraak Marum; wie herkent deze inbrekers (Video) verscheen eerst op InfoLeek.