Muziek op de Baggelhof ‘Muziek in’t groen’

Muziek op de Baggelhof ‘Muziek in’t groen’

TERHEIJL – Zaterdag 15 augustus zal een concert gehouden worden in een kleinschalig weiland omringt met een houtwal en oude fruitbomen in Terheijl.

Ilse Oversier, een indie/folk singer-songwriter, zal hier haar eigen muziek ter gehore brengen. Zij wordt hierbij begeleid door Sebastiaan Wiering (cello) en Sebastiaan Hidding (viool en zang). Door haar sterke connectie met de natuur en de tradities van de indianenstammen zijn deze invloeden terug te horen in haar muziek.

Voor het concert zullen er verschillende zitjes worden gecreëerd waarbij de 1,5 meter regel wordt gehandhaafd. De inloop is vanaf 14:30 en er zal om 15:00 gestart worden met de muziek. Entree bedraagt 10,- incl. 1 consumptie.

Reserveren voor dit evenement kan via de website: www.baggelhof.nl of telefonisch via 06-34812999. Helaas kan bij regen het evenement niet door gaan. Er zal dan een nieuwe datum gepland worden, houdt hiervoor onze website in de gaten. Heb je zin om eerder te komen? De theetuin is open vanaf 10:00.

Foto: Gerhard Krüger

 

Het bericht Muziek op de Baggelhof ‘Muziek in’t groen’ verscheen eerst op InfoLeek.