Biblionet Groningen biedt extra hulp bij belastingaangifte

Biblionet Groningen biedt extra hulp bij belastingaangifte

LEEK – Biblionet Groningen biedt ieder jaar belastingspreekuren aan voor iedereen die geen professionele hulp kan inhuren. Door het coronavirus konden de fysieke spreekuren dit jaar niet doorgaan. Daarom organiseert Biblionet Groningen in augustus extra belastingspreekuren in de bibliotheek.

De gratis belastingspreekuren zijn bedoeld voor mensen die geen professionele hulp kunnen betalen, maar wel hulp nodig hebben bij de aangifte van 2019 of informatie zoeken over toeslagen en voorzieningen. Samenwerkingspartners uit de regio beantwoorden vragen, geven meer informatie en kunnen (deels) ingevulde formulieren controleren of helpen met invullen.

Belastingspreekuur:
– Bibliotheek Leek | donderdag 20 augustus van 15.00 – 18.00 uur (vrije inloop)

Kijk op www.biblionetgroningen.nl/belastinghulp voor meer informatie of andere spreekuren in de provincie Groningen.

Het bericht Biblionet Groningen biedt extra hulp bij belastingaangifte verscheen eerst op InfoLeek.