KC Rodenburg wint thuis van Oerterp/VKC

KC Rodenburg wint thuis van Oerterp/VKC

LEEK – Na een teleurstellend verlies in de derby tegen Noordenveld, had het vlaggenschip van Rodenburg wel iets goed te maken. Er moest op z’n minst een goede wedstrijd tegen Oerterp/VKC neergezet worden, een ploeg waar je niet zomaar van wint.

De HHZ-formatie wist de rust in te gaan met 13-10. Na de rust kwamen de gasten terug tot 1 punt verschil. Om een mogelijk kantelpunt in de wedstrijd te voorkomen moest Rodenburg een gelijkmaker zien te voorkomen. Het lukte de blauwhemden om uit te lopen naar 4 tot 5 doelpunten voorsprong.

Met een eindstand van 26-21 heeft de ploeg zeker iets goed gemaakt. Rodenburg 2 speelde tegen Oerterp/VKC een goede wedstrijd maar wist niet voldoende mee te scoren in de tweede helft, 14-18.

Het bericht KC Rodenburg wint thuis van Oerterp/VKC verscheen eerst op InfoLeek.