22-jarige Joren van de Ploeg begint DJ service

22-jarige Joren van de Ploeg begint DJ service

LEEK – De 22-jarige ondernemer Joren van de Ploeg heeft al een flink aantal evenementen georganiseerd onder de naam van zijn eigen bedrijf Master Eventz waaronder Gronings Vuur, Kerstgala Nijeborg, Festival Hongerige Wolf, Bruiloften in Oostenrijk en Cleanup Leek.

“Nu in de corona tijd hebben wij het als evenementenorganisatoren erg moeilijk. Door alle maatregelen is het vrijwel onmogelijk geworden om nog evenementen en festivals te organiseren. We moeten wel kijken wat de mogelijkheden zijn om het hoofd boven water te houden” zegt Joren.

“Draaien is altijd al 1 van mijn favoriete hobby’s geweest en ik vind het ontzettend leuk om te doen. Ik heb al op meerdere feesten mogen draaien en vind dat ik hier meer mee moet doen.”

Daarom is hij zijn eigen DJ service gestart. Onder de naam DJ Joren is hij te boeken. “Swingen, Lachen, zingen en natuurlijk erg veel liefde. Dat is waar ik naar streef!” DJ Joren probeert samen met jullie een feest neer te zetten waar nog jaren over gesproken gaat worden. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een bruiloft, een groot evenement of een festival. Niks gaat hem te ver, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

“Uiteraard hou ik me aan alle corona maatregelen. De key is om ervoor te zorgen dat we ouderwets kunnen feesten op een veilige manier. Ik ben momenteel bezig met het ontwerpen van een zogenaamde knuffelmuur zodat iedereen elkaar op een veilige manier een knuffel kan geven.”

Hij beschikt over een eigen geluidsinstallatie, draaitafel en showverlichting waardoor een te gekke drive show makkelijk en goedkoper te regelen valt.

Hij is te volgen op Facebook en op Instagram. Contact met DJ Joren en boeken kan via info@mastereventz.nl

Het bericht 22-jarige Joren van de Ploeg begint DJ service verscheen eerst op InfoLeek.