Dagupdate: 16 nieuwe COVID-19 besmettingen in het Westerkwartier en 1 ziekenhuis opname

Dagupdate: 16 nieuwe COVID-19 besmettingen in het Westerkwartier en 1 ziekenhuis opname

WESTERKWARTIER – In onze provincie zijn tot en met vrijdagochtend door het RIVM 156 nieuwe coronabesmettingen geteld. Hiervan komen 16 uit de gemeente Westerkwartier, donderdag waren dat er 19. Ook is de afgelopen 24-uur 1 persoon uit het Westerkwartier opgenomen in het ziekenhuis.

Gemeente Westerkwartier staat momenteel, net als gisteren, op plek 2 qua hoogst aantal besmettingen in de afgelopen 24-uur in de provincie Groningen.

In de gemeente Groningen kwamen er de afgelopen dag 96 vastgestelde besmettingen bij. In het Westerkwartier 16, Midden-Groningen 13, Westerwolde 8, Het Hogeland 7, Stadskanaal, Veendam beide 4, Oldambt 3, Pekela 2 en Loppersum 1. In Appingedam en Delfzijl kwamen er geen nieuwe vastgestelde besmettingen bij.

Het bericht Dagupdate: 16 nieuwe COVID-19 besmettingen in het Westerkwartier en 1 ziekenhuis opname verscheen eerst op InfoLeek.