Politie Westerkwartier onderzoekt verdachte pakketjes in droge sloot

Politie Westerkwartier onderzoekt verdachte pakketjes in droge sloot

WESTERKWARTIER –  Nabij Strandheem in Opende hebben oplettende voorbijgangers de politie gebeld nadat ze verdachte pakketjes zagen liggen in een droge sloot.

De politie is ter plaatse gegaan om te onderzoeken waar het om ging. Na het bekijken van de goederen, bleek het vermoedelijk afval van een drugslab. Mocht u informatie hebben over deze spullen of misschien iets opvallends hebben gezien in de omgeving van Strandheem de afgelopen dagen, meld dit dan via 0900-8844, het kan ook anoniem via 0800-7000. De buitendienst van de gemeente is ingeschakeld om het afval op te ruimen.

 

Het bericht Politie Westerkwartier onderzoekt verdachte pakketjes in droge sloot verscheen eerst op InfoLeek.