Cazemier Verhuur breidt dienstverlening uit met live videostreaming

Cazemier Verhuur breidt dienstverlening uit met live videostreaming

LEEK – Nu de verhuurmarkt voor evenementen en feesten al lange tijd stil ligt heeft Cazemier Verhuur & Evenementen uit Leek haar bakens verzet en is videostreaming nu de hoofdactiviteit.

Er is inmiddels fors geïnvesteerd in apparatuur om live streaming van vergaderingen, sportwedstrijden, uitvaarten, productpresentaties etc. mogelijk te maken. Sikko Cazemier hierover: “We hebben nu een ruim aanbod van videocamera’s, laptops, videoregiesets, 4G routers en vergaderapparatuur om live uitzendingen op internet te verzorgen. We hebben vanaf deze week ook een “doe het zelf” streamset met een professsionele videocamera die je al kunt huren vanaf €. 125,–.”

Ook de evenemententak van het bedrijf ligt grotendeels stil. De komende muziekfeesten waaronder een paar in de december in de Postwagen te Tolbert zijn inmiddels gecanceld. Het eerstvolgende “Rodenburg Live” weekend staat gepland op 5 en 6 maart. “De kans dat dit door kan gaan wordt steeds kleiner maar we geven de moed nog niet op” aldus Cazemier.

Het bericht Cazemier Verhuur breidt dienstverlening uit met live videostreaming verscheen eerst op InfoLeek.