Grote uitslaande brand verwoest sporthal in Roden (Video)

Grote uitslaande brand verwoest sporthal in Roden (Video)

RODEN – In de nacht van zondag op maandag rond één uur werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Kamplaan in Roden.

De meldkamer schaalde al snel op naar het sein middelbrand en niet veel later werd het sein grote brand gegeven. Diverse brandweerkorpsen uit de regio, waaronder ook brandweer Leek, werden gealarmeerd waaronder een hoogwerker. Bij aankomst van de eerste brandweereenheden was de brand die woedde in een sporthal reeds uitslaand. De brandweer is momenteel druk bezig om de brand onder controle te krijgen en uitbereiding te voorkomen.

Bij de brand komt veel rook vrij, de brandweer adviseert inwoners in de nabijheid van de brand om ramen en deuren gesloten te houden en ventilatie uit te schakelen. Ook zijn enkele woningen uit voorzorg ontruimt. Hoe de brand is ontstaan is op dit moment niet bekend.

Foto’s/video: Jordi Haverdings & Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

 

Het bericht Grote uitslaande brand verwoest sporthal in Roden (Video) verscheen eerst op InfoLeek.